Podivný osud Phila Schneidera

Phil Schneider (1947-1996), inženýr stavař, prý věděl příliš mnoho, a proto zaplatil vysokou cenu za svou otevřenost na veřejnosti.

Na YouTube lze nalézt několik videí s přednáškami Phila Schneidera, ve kterých vypráví, jak dlouhá léta pracoval v supertajných podzemních základnách, kde probíhá technologická výměna s mimozemskými civilizacemi.

Vyprávěl, že tajné podzemní vojenské základny začaly být budovány od roku 1947, což je zajímavá shoda s rokem roswellského incidentu v Novém Mexiku. Však také ukazoval vzorky „mimozemského kovu“ z roswellské havárie, vedle dalších mimozemských artefaktů.

Také si pohazuje s kouskem prvku 140, který je v pohodě stabilní a 3,5 x těžší než uran a dovede odolat teplotě 10 miliónů stupňů Farenheita…

Posluchači mohou žasnout nad jeho upřímností a otevřeností. Phil Schneider se v přednáškách snaží, aby vypadal jako patriot a nesmírně odvážný člověk, který je v neustálém nebezpečí před agenty Nového světového pořádku. Dává proto na odiv jizvy po střelných zbraních neznámých střelců.

Schneider také popisuje, jak se dostal do přestřelky s mimozemšťany, kdy mu mimozemský modrý paprsek odřezal prsty na levé ruce a rozřízl celý trup. Přesto toto fatální zranění přežil…

Podle Schneidera jsme v permanentní válce s mimozemšťany, která se odehrává v podzemí.

Poslední dva roky života Schneider pořádal jednu šokující přednášku za druhou.

V posledních měsících svého života se Phil rozvedl a měl citové problémy. Trpěl mnoha chorobami, roztroušenou sklerózou, osteoporózou a měl velké bolesti. V roce 1996 byl ve svém bytě v oregonském Wilsonville nalezen mrtev, oběšený na gumové hadici. Ačkoli coronerův úřad označil za příčinu smrti sebevraždu, na exopolitických stránkách se píše, že byl zavražděný, uškrcený klavírním drátem. Tato skutečnost je vykládána jako potvrzení toho, že byl odstraněn tajnými vládními nebo mimozemskými agenty.

Jenže Schneider měl už v té době rakovinu v pokročilém stadiu a nemohl žít dlouho, což tajní agenti bezesporu museli vědět a tak by taková vražda musela být zbytečná.