Případy malých mimozemšťanů (2)

Věřte nevěřte aneb Kdo je Steven Greer?

Steven Greer je jeden z mála „ufologů“, který může bez obav vystupovat s titulem „doktor medicíny“. Je pravda, že není možné být specialista každé lékařské vědy. Greer je traumatolog.

Do ufologie vstoupil na konci 80. let minulého století.

A dobře tam vydělává – 500.000 dolarů ročně, když uspokojuje zájemcům poznání tajemství vesmíru nejen na placených kurzech a seminářích, ale také i za pozorování UFO. A dokonce i za kontakty s mimozemšťany. Neváhá přitom za UFO vydávat i falešné zprávy, nebo i vypouštění čínských lampiónů.

V roce 1993 se Greer prohlásil za předního bojovníka za odhalení pravdy o UFO a vytvořil organizaci s názvem „Disclosure Project.“ (Projekt Odhalení“).

Na konci dvacátého století byl už doktor Greer v pozici významného průkopníka, odhalujícího utajená tajemství, skrytá státními a vojenskými orgány, týkající se mimozemšťanů.

Je činný i v politice. Bral peníze za to, že podporoval některé kandidáty ve volbách a potopil jiné.

Ujišťuje fanoušky, že se kontaktuje jen s dobrými mimozemšťany. A stále prosí o peníze – jednou na dokončení motoru na „volnou energii“, jindy za „konečné odhalení pravdy o UFO.“ Koneckonců, i film „Sirius“ byl také natočen s penězi shromážděnými od dobrovolníků.

Časem se však Greerovy výroky stávají více a více bizarními.

V roce 2012 ve svém projevu na Mezinárodním kongresu UFO sdělil, že se kontaktuje s mimozemšťanem jménem Bijou z mlhoviny v Andromedě. (1)

Pokaždé, když vyjde na ulici, číhá na něj UFO. Jako „důkaz“ ukazuje fotografie světelných skvrn a odrazů od prachu a vody. Také Bijou se nechal vyfotit, ale jak se ukázalo, za mimozemšťana Greer vydával dobře retušovaný strom!

Greer také řekl, že spiklenci z „Nového světového řádu“ mu nabídli dvě miliardy dolarů za to, aby přestal pátrat po tajemství UFO.

Jeho přítel byl údajně zabit „karcinogenními“ paprsky, způsobující rakovinu, a on sám je naživu jen proto, že je „příliš dobře známý.“ Zkrátka – důvěřovat Stevenu Greerovi není zrovna moudré. Včetně informací o „mimozemské mumii.“

Specialisté tvrdí, že 15 centimetrový „mimozemšťan“ není nic víc než vysušená a bezsrstá mrtvolka druhu opice Ateles. (2) Ale poslední slovo musí říct vědci, kteří mumii prozkoumají.

Jenže Greer skrývá, kde je teď mrtvolka, stejně jako kdo je zapojen do jeho „výzkumu“. I to o něčem svědčí…

Podle některých odborníků je chilská mumie nedonošený plod opice Ateles. Foto: STAR Research

Podobné stvoření se v této oblasti objevilo už dříve. (3)

Vývoj zkoumání je popsán zde. (4)

Odkazy

(1) UFO International Congress, 2012 – Arizona, USA (5). KPUFO.CZ, 17. 04. 2012, Internet: https://kpufo.eu/sk/index.php/2012/04/03/ufo-international-congress-2012-arizona-usa/

(2) Spider monkey – Wikipedia

(3 Podivná bytůstka – Záhady a zajímavosti (ZaZ) (zahadyazajimavosti.cz)

(4) https://cs.wikipedia.org/wiki/Mumie_Ata 

Pokračování