Pohlavní styky s mimozemšťany

Ještě dříve, než se objevily zprávy o únosech lidí mimozemšťany a experimentech s nimi, posádky létajících talířů sexuálně zneužívali pozemšťany.

Brazilský farmář Antonio Villas Boas (1934-1991) si v 23 roce svého života užil svého prvního meziplanetárního pohlavního styku.

Stalo se to 15. října 1959, když oral svým traktorem pole u São Francisco ve státě Minas Gerais. Oral dlouho do noci, až jej kolem půlnoci zaujal zvláštní světelný kříž na obloze. UFO sestoupilo do jeho blízkosti. Farmář se pokusil utéct, ale motor traktoru se zastavil. Zařízení, přistálo jako pták, 10,5 m dlouhé a 7 metrů široké, vydávalo oslepující světlo. Několik bytostí, oblečených v šedé kombinéze, farmáře zajalo a odvedlo do lodi.

Nejkrásnější žena

Pět návštěvníků odvedlo člověka do malé kruhové místnosti asi 2 metry v průměru a na výšku o něco méně, ve které byl jen gauč. Svlékli ho, otřeli krev z brady a omyli vlhkou houbou, což trvalo asi dvacet minut. Poté byla místnost zaplavena plynem, a objevila se nahá žena s modrýma očima. Byla blondýna, ale měla červené vlasy a ochlupení v podpaží. On měl pocit, že krásnější ženu ještě nikdy neviděl.

„Byl jsem jako omámen a vůbec ne bezdůvodně. Žena byla úplně nahá, tak jako já… a co víc, byla opravdu krásná. Měla hladké, úplně bílé vlasy připomínající hedvábí, dlouhé až k ramenům, na konci zatočené ke krku. Byly rozděleny pěšinkou. Velké modré oči, rovný nos, nepříliš velký, a výrazné lícní kosti, které tvořily harmonický vyrovnaný obličej. Úzká tvář byla zakončena ostrou bradou. Žena mela výrazná ústa, její uši se podobaly našim. Tělo měla krásnější než jaké jsem kdy videi. Štíhlé, s velkými prsy, štíhlá byla i v pase, malé břicho, Široké boky, dlouhé nohy. Chodidla měla malá, ruce dlouhé, s normálními prsty. O hlavu byla menší než já.“

Jak vypráví, žena ho objala a třela svoji tvář o jeho. Jeho tělo se přitisklo k jejímu… „Její pokožka byla bílá, a na ramenou měla pihy… začal jsem se vzrušovat… myslím si, že tekutina, kterou mé potřeli, byla afrodisiakem, neboť jsem byl sexuálně nesmírné vzrušen, jako dosud nikdy před tím. Nakonec jsem ztratil hlavu, ženu přivinul k sobe a její mazleni opětoval. Došlo k normálnímu pohlavnímu styku. Moje partnerka se při něm chovala naprosto přirozené, jako jiné ženy.“

Trochu jiné byly pouze její některé projevy. Při pohlavním styku vydávala zvuky jako nějaké zvíře. Nelíbala, ale pouze kousala do podbradku. Když došlo k normálnímu vyvrcholení, otevřely se dveře a jeden z „nebešťanů“ ženu odvolal. Než vyšla, obrátila se ke mně, ukázala na svoje břicho, usmála se a ukázala směrem k nebi, snad jižním směrem.“

Poté, co dvakrát proběhl pohlavní styk, žena odešla, ale ukázala si na své břicho a pak se do nebe. Ufologové pak toto gesto interpretovali jako sdělení, že žena bude mít dítě, které porodí kdesi v kosmu.

Villas Boas o několik dnů později řekl vše, co se stalo novinářům z časopisu Cruzeiro O, a tak se stal první osobou, která přiznala své sexuální vztahy s mimozemšťany. Koncem 70. let byl uznávaným právníkem a žil společně s rodiči.

Něco jiného prožila Australanka Marlene Travers. „Věřte tomu nebo ne, byla jsem v zajetí v létajícím talíři, znásilněna a otěhotněla s mužem z vesmíru,“ řekla žena novinářům New York Chronicle 21. listopadu 1966.

24 letá dívka řekla, že byla vzata na palubu UFO a přinucena „vysokým, pohledným mužem, který měl na sobě zelenou bundu, podobnou nějakému druhu kovu, ale ne tuhé.“

Těhotenství bylo později potvrzeno lékařem, ale dítě potratila. Je to logické, protože někteří experti pojali podezření, že pohádka o létajícím talíři v tomto případě byla novinářská kachna, ačkoli jiní badatelé nevyloučili, že by k obdobným případům mohlo dojít.

Další příběh vypověděla 26 letá Shane Kurzová, která tvrdila, že ji znásilnil mimozemšťan 2. května 1968 ve Westmorelandu (stát New York).

Také Elizabeth Klarer (1910-1994) z Jižní Afriky v roce 1957 tvrdila, že měla dítě s Akon, obyvatelem planety v soustavě Alfa Centauri.

Mimozemšťané kopírují vývoj pozemské vědy ?

Ve všech těchto případech, včetně Villas Boase, pozemšťané nikdy nebyli nějak vyšetřováni a nepodrobili se lékařskému vyšetření. Mimozemšťané tak nesmírně riskovali, že se nakazí a rozšíří pohlavně přenosné nemoci, a tyto přenesou na svůj chovný program.

Je také podivné, že mimozemšťané použili tento klasický způsob oplodnění a nepoužili oplodnění in vitro.

Tato technika se totiž na Zemi začala používat až v 80. letech 20. století.

Je zajímavé, že od té doby začali i mimozemšťané kopírovat tento způsob a začali lidem odebírat sperma a vajíčka. Není to zvláštní „náhoda“?

Nebo to znamená, že některé mimozemské rasy preferují klasický postup proto, že jsou lepší milenci než lidé?

Carl Sagan (1934-1996) v knize The Demon-Haunted World: Science as a Candle in the Dark (1995) napsal: „Hovoří se o obrovském množství takových případů, a přitom není nikomu divné, že nikdy nikdo neviděl nic abnormálního na plodech při pravidelném vyšetření ultrazvukem, nebo amniocentézou, a nikdy nedošlo k potratu takového mimozemšťana? Nebo je to tak, že lékaři jsou tak hloupí, že při zjištění plodu, který je napůl člověk a napůl mimozemšťan, přejdou k dalšímu pacientovi?“