Číslo Marsu je 194

Při bližším zkoumání jednoho z kamenů bylo nalezeno číslo.

Na snímcích, předané robotem „Spirit“, nadšenci našli arabské číslice…

Artefakt, který našel „Spirit“, neměří více než několik milimetrů.

Tato fotografie, stejně jako ostatní z povrchu Marsu, má NASA k dispozici na svých oficiálních internetových stránkách a je možné je podrobně zkoumat.

Na jednom ze snímků je několik náhodných skvrn, které připomínají arabské číslice.

Podívejte se pozorně – uvidíme: „1“, o něco menší „9“ a číslo „4“ má tvar horší než ostatní, ale pořád jasně identifikované.

A co z toho vyplývá?

1. Dříve žili na Marsu lidé, a konkrétně – Arabové, protože to jsou arabské číslice. Kromě toho, byli vzdělaní a gramotná, věděli hodně o letu do vesmíru, protože poté se přestěhovali na Zemi.

2. To číslo je registrační číslo kamene z hollywoodských rekvizit, použitých pro NASA. Ve skutečnosti nikdo na Mars neletěl, celá „expedice“ není nic jiného než show, organizované v pavilonu v předvečer prezidentských voleb v USA.

3. Je to jen vtip NASA, stejně jako v roce 1970. Tehdy astronauti přivezli z Měsíce fotografie kamene, na kterém bylo viditelné písmeno „C“. Ukázalo se, že to vyryli sami.

4. Čísla zde zanechali mimozemšťané: označili si tak jeden z odebraných vzorků, ale nakonec ho nevzali nebo ho ztratili.

5. Ti, kteří vidí na obrázku „194“, mají vysoce rozvinutou fantazii. Navíc se díváme jen z jedné strany. Pokud se podíváme na obraz vzhůru nohama, můžeme vidět koně, zapřaženého za vůz. Z boku čmáranice vypadá jako letadlo s nějakými cestujícími.