Poselství bohů? (1)

Na zeměkouli existují místa, která se z matematického či logického hlediska nabízejí jako prostory pro vzkazy mimozemšťanů obyvatelům Země, ať jde o rovník, zeměpisné póly či posvátná místa nejrůznějších náboženských směrů.

V Anglii, v hrabství Berkshire se nalézá známý Bílý kůň z Uffingtonu (1) dlouhý 110 metrů, který vznikl odstraněním horní vrstvy na kopcovitém křídovém terénu.

V hrabství Sussex lze nalézt 70-ti metrového Dlouhého muže z Wilmingtonu (2) v hrabství Dorset rovněž v Anglii pak fantaskního 55 metrů vysokého Obra z Černé Abbas (3).

V Saúdské Arábii, přibližně 200 km severně od Tabuku, poblíž jordánské hranice je do písčité půdy vyrytý 100 metrový obrazec obložený kameny – pyramidové trojúhelníky s obrovským černým kruhem, viditelný pouze ve vzduchu. (4)

Jihovýchodně od Los Angeles nedaleko města Blythe na Coloradu jsou patrná obrovitá, do země vyrytá vyobrazení lidí i zvířat, opět viditelné pouze z výšky. Obdobné jevy najdeme na všech kontinentech, vzdálené od sebe desetitisíce kilometrů, jako by se rozhodla vyzdobit celou planetu nadšená skupina rytců a kreslířů. (5)

Kdo tyto artefakty vytvořil? Pozemšťané? Bylo by vůbec možné, aby se lidé různých kultur a různých generací, kteří se nikdy navzájem nesetkali, rozhodli k vytvoření tak nesmírně si podobných gigantických obrazců patrných z takové výšky, jaké nikdo nebyl schopen dosáhnout?

Odkazy

(1) http://cs.wikipedia.org/wiki/B%C3%ADl%C3%BD_k%C5%AF%C5%88_z_Uffingtonu
(2) http://huustej.blog.cz/0802/dlouhy-muz-z-wilmingtonu
(3) http://cs.wikipedia.org/wiki/Obr_z_Cerne_Abbas
(4) http://planetearthvortex.wordpress.com/
(5) Kresby na povrchu země. ZAZ, Internet: 

Čtěte: