Další pyramidománie

Co má Aljaška a Antarktida společného? Pokud jste odpověděli, že spoustu sněhu a tučňáky, jste na omylu!

Správná odpověď je – pyramidy.

Pyramidy se nacházejí po celém světě. Vedle toho, že jde o nejstabilnější stavbu, zdá se být univerzální stavbou pro nejtajemnější účely ve starověku. Ale jak to, že byly postaveny pyramidy v tak nepřátelském prostředí? A co tento nález znamená?

Nedávné výzkumy v obou regionech přinesly fotografie a jiné důkazy o tajemných pyramidách, pohřbených pod sněhem. Některé z nich jsou samozřejmě větší než ty v Egyptě!

„Pyramidové hory“ v Antarktidě se nachází v 77°47′ S 160°40′ E a 77°783′ S 160°667′ E, a zvedají se do výšky 2120 m. Tento název se poprvé objevuje na mapách British Antarctic Expedition (1), vedené R.F Scottem (2) už z let 1910-1913, ale horu viděl poprvé Scott (1868-1912) během první expedice už v roce 1901.

I když to je jen hora, uvnitř je prý pyramida jako v Gíze. Ty jsou použity jako elektrárny, samozřejmě na volnou energii. Píše o tom jistý Christopher Dunn (3) v knize “The Giza Power Plant: Technologies of Ancient Egypt,” (4) a vysvětluje, jak pyramidy shromažďují elektrickou energii.

Na řadě je nyní Aljaška

Zde je také pyramida, tentokrát v podzemí. Je samozřejmě „tajná“, dlouhá desetiletí zkoumána „tajnou vládou“. Je to totiž energetický generátor volné energie tak silný, že může zásobovat celou Kanadu.

A samozřejmě je to zločin proti dobrým lidem z USA, že toto úžasné zařízení je ukryto ve „vojensko-průmyslovém komplexu.“

Pyramida, mnohokrát převyšující Cheopsovu pyramidu v Egyptě, byla prý objevena v roce 1992. V důsledku masivního čínského podzemního jaderného výbuchu došlo k jakémusi posunu a objevu pyramidy v podzemí.

10. srpna 2012 o tomto senzačním nálezu 70 km od Mt. McKinley (63°17’510.40″ N 152° 31’24 .49″ W) informovala známá autorka Linda Moulton Hove. (5)

Pyramida, jejíž vrchol je prý 150 m pod povrchem, sahá do hloubky 750 m, je tedy vysoká kolem 500 m, je součástí Aljašského trojúhelníku, jakési obdoby toho bermudského. Také zde se prý ztratily stovky, ne-li tisíce osob. (6)

Máme před sebou klasický případ pyramidománie.

Hory, podobající se pyramidám, nejsou nic zvláštního. Jsou v Řecku i v Tibetu. Tam kde nejsou, musí nastoupit fantazie a zdatný, podnikatelsky nadaný „archeolog“, jako např. v Bosně.

Pak je jen otázkou zaměření objevitele, s čím se taková místa spojí – s Atlanťany, mimozemšťany, obry. Volná energie je hitem posledních let, a tak nepřekvapuje, že nové pyramidy na Aljašce fungují právě na ni. A Bermudský – pardon Aljašský – trojúhelník je už jen třešinka na dortu.

Kdo by o nálezech pochyboval, má smůlu – „pyramidy“ jsou tam, kam se nemá šanci dostat 99,99 % lidí. V případě Aljašky, kam se sice lze dostat, je proto pyramida umístěna pod zemí a ještě pro jistotu do uzavřeného vojenského pásma. 🙂 Přesto se jistě najde řada nadšenců, schopných dát za tyto nálezy ruku do ohně… Nemusíme ani jmenovat.

Odkazy

(1) http://en.wikipedia.org/wiki/Terra_Nova_Expedition
(2) http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Falcon_Scott
(3) http://www.gizapower.com/
(4) http://www.amazon.com/Giza-Power-Plant-Technologies-Ancient/dp/1879181509
(5) http://en.wikipedia.org/wiki/Linda_Moulton_Howe
(6) http://www.youtube.com/watch?v=kQ6stMXyovc